Zelf een huis bouwen

Droomt u ervan om zelf een huis te bouwen? Radix & Veerman maakt graag als vakkundig bouwbedrijf van uw droom werkelijkheid. Op basis van uw wensen, ontwerpen en bouwen we binnen no time uw droomhuis.
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Werkelijkheid maken van uw droomhuis

Zelf een huis bouwen? En zeker zijn van het perfecte resultaat? Kies dan voor Radix & Veerman: een betrouwbaar en vakkundig bouwbedrijf, met service op de eerste plaats. Onze opdrachtgevers vertalen uw wensen en eisen naar technische opdrachten voor de uitvoering. Door duidelijke communicatie kan er snel en adequaat ingespeeld worden op onverwachte situaties, wensen en opmerkingen tijdens het realisatietraject.

Voor meer dan een huis bouwen kunt u bij ons terecht

Naast het bouwen van een huis, staan we ook voor u klaar voor maatvoering, montage velux en schade aan uw woning. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Radix & Veerman: betrouwbaar en professioneel bouwbedrijf

Bij Radix & Veerman bent u gegarandeerd van een betrouwbare en professionele aannemer. Al ruim 70 jaar zijn wij gespecialiseerd in de bouw en elke klus maken wij tot een succes. Neem direct vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Oudelandseweg 27
3443 AC Woerden

Telefoon: 0348 - 412 204
E-mail: info@radixveerman.nl

Copyright © Radix & Veerman  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud