Uitbouw woning

Heeft u behoefte aan meer ruimte en comfort? Dan is een uitbouw van uw woning een goede oplossing. Een ruimere keuken geeft misschien wel plek voor het kookeiland dat u altijd al wilde hebben. En een grotere woonkamer biedt ruimte voor dat langgekoesterde kantoor. De mogelijkheden van een uitbouw gaan overigens veel verder dan de keuken of woonkamer. Wat dacht u bijvoorbeeld van een extra kamer op de eerste verdieping?

Experts met jarenlange ervaring en vakkennis
Bent u op zoek naar een professioneel bouwbedrijf in Den Haag of omgeving? Bij Radix & Veerman bent u gegarandeerd van gerenommeerde vakmensen die elke klus tot een goed einde brengen. Ook de uitbouw van uw woning. Zo realiseerden we in Woerden bij twee woningen met prefab onderdelen in enkele weken een uitbouw van de woning op de eerste verdieping. Vakkundig én snel. Dat is waar we voor staan. Met ons kantoor gevestigd in Woerden zijn we als bouwbedrijf met name actief in de Randstad, waaronder Den Haag.

Huis bouwen of verbouwen

Naast een uitbouw van een bestaande woning kunt u bij ons ook terecht voor een volledig huis laten bouwen of als aannemer voor andere opdrachten. Zoals het verbouwen van een jaren 30 woning. Of het plaatsen van een nieuwe badkamer plaatsen.

Contact

Oudelandseweg 27
3443 AC Woerden

Telefoon: 0348 - 412 204
E-mail: info@radixveerman.nl

Copyright © Radix & Veerman  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud