Duurzaam bouwen, ontwikkelen en renoveren 

Radix & Veerman ontwikkelt en bouwt met het oog op de toekomst. Dat betekent dat duurzaamheid een zeer belangrijk onderdeel is bij de ontwikkeling van nieuwe projecten, maar ook tijdens de bouw en verbouw van panden. De materialen die wij gebruiken zijn goed voor mens en milieu en dragen bij aan energiebesparing.

Duurzaam ontwikkelen en bouwen

Radix & Veerman werkt zoveel mogelijk met duurzame en onderhoudsvrije materialen en blijven op het gebied van duurzaamheid continu innoveren. Wij leveren nul-op-de-meterwoningen op door o.a. het toepassen van lucht-warmte-waterpompen en door het plaatsen van zonnepanelen. Zo zorgen wij voor gasloze en energiezuinige woningen die voldoen aan de nieuwste voorwaarden voor duurzaam wonen.

"De woningen van Radix & Veerman zijn klaar voor de toekomst!"

Duurzaam verbouwen en renoveren

Niet alleen bij nieuwbouw is er winst te behalen op het gebied van duurzaamheid. Door het laten vervangen van kozijnen en ramen bijvoorbeeld is het vrij eenvoudig ook een bestaande woning te verduurzamen. HR++ of triple glas verbetert op efficiënte wijze de gevel. Dit bespaart energie en zorgt voor meer comfort: er is namelijk minder condens en koude-val. Ook isolatie, vloerverwarming en het plaatsen van een warmtepomp zorgt voor verduurzaming. 

Op zoek naar een aannemer die duurzaam en natuurinclusief ontwikkeld en bouwt? Dat is Radix & Veerman! 

Energiebesparing

Duurzaam bouwen en duurzaam renoveren heeft een gunstig effect op uw energierekening. Dit geldt voor woningen, maar uiteraard ook voor kantoren of bedrijfspanden. Denk aan oplossingen als het plaatsen van zonnepanelen in combinatie met een lucht-warmte-waterpomp, door het isoleren van het pand, het plaatsen van HR++ glas of gebalanceerde ventilatie. 

Duurzame projecten

Bekijk een aantal projecten die Radix & Veerman op duurzame wijze heeft ontwikkeld en gebouwd. 

Wil jij werken voor een aannemer die duurzaam ontwikkelt, bouwt, verbouwt of renoveert?

Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie. We leren je graag kennen!

Contact

Oudelandseweg 27
3443 AC Woerden

Telefoon: 0348 - 412 204
E-mail: info@radixveerman.nl

Copyright © Radix & Veerman  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud