Organisatie en het bouwproces

De compacte organisatie van Radix & Veerman wordt gekenmerkt door korte lijnen. Door persoonlijk contact worden wensen eenvoudig verwoord naar technische opdrachten. Onze werkvoorbereiding en inkoop professionals maken vervolgens de vertaalslag naar de werkvloer. Zo spelen we snel in op elke wens of onverwachte situaties tijdens het realisatietraject.

Huis bouwen en prefab woningen
Voor het verbouwen van een jaren 30 woning, de bouw van prefab woningen of het realiseren van woongebouwen of een kantoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Met een overzichtelijke organisatie, een goede werkvoorbereiding en een vaste kern van vakbekwaam personeel werkt Radix & Veerman in teamverband met de opdrachtgever, gemeente, architect, constructeur en toeleveranciers. Samen realiseren we van de bouwprojecten (van grote gebouwen tot ontwikkeling van uw villa op een bouwkavel of verbouwing en renovatie van uw oude woning).

Dat onze klanten ook daadwerkelijk tevreden zijn over onze wijze van werken blijkt wel uit de vele reacties die wij na oplevering ontvangen. Hiervan ziet u een impressie.

Contact

Oudelandseweg 27
3443 AC Woerden

Telefoon: 0348 - 412 204
E-mail: info@radixveerman.nl

Copyright © Radix & Veerman  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud