Aannemer Woerden

Radix & Veerman is al meer dan 70 jaar dé aannemer in Woerden en omstreken. Klantgerichtheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn zeer breed georiënteerd – van nieuwbouw en verbouw tot renovatie en onderhoud. Ook voor grote nieuwbouwprojecten kunt u bij ons terecht. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Diversiteit aan bouwprojecten

Radix & Veerman is een flexibel bouwbedrijf met de juiste prijs- en kwaliteitsverhouding. De afgelopen jaren realiseerden diverse projecten. Van grootschalige woningbouwprojecten en binnenstedelijke projecten tot het renoveren, verbouwen en uitbreiden van vastgoed. Ook het realiseren van kantoorpanden, parkeerkelders en bedrijfsverzamelgebouwen behoren tot onze werkzaamheden. We zijn actief als aannemer in de Randstad, waaronder Woerden, Den Haag, Haarlem en Hilversum.

Ja, ik zoek een betrouwbare aannemer in Woerden!

Radix & Veerman is een modern en daadkrachtig bouwbedrijf in Woerden, dat actief is in de segmenten: utiliteitsbouw, nieuwbouw, verbouw en renovatie. Daarnaast zijn wij een toonaangevende speler op het gebied van projectontwikkeling in de Randstad. Van een verbouwing bij de particulier thuis tot en met een nieuwbouwproject in opdracht van een zakelijke opdrachtgever.

Contact

Oudelandseweg 27
3443 AC Woerden

Telefoon: 0348 - 412 204
E-mail: info@radixveerman.nl

Copyright © Radix & Veerman  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud