Prefab woningen

Bouw je eigen huis met de prefab woningen van Radix & Veerman! Prefab woningen zijn woningen waarvan de belangrijkste componenten niet op de bouwplaats worden gefabriceerd, maar kant-en-klaar worden aangeleverd vanuit de fabriek. Op deze wijze bouw je je eigen huis voordeliger en sneller dan een huis dat op de traditionele manier is gebouwd. Prefab woningen zijn hiermee een prima alternatief voor iedereen die op een voordelige manier een huis wil laten bouwen.

OFFERTE OP MAAT

Vrijstaande starterswoning

Dit voordeel geldt in het bijzonder als u kiest voor de vrijstaande starterswoning van Radix & Veerman. Dit is een uniek woningconcept waarmee prefab woningen een nieuwe dimensie krijgen. In feite bouw je een eigen huis met dit concept dat klaar is voor de toekomst. In het begin zijn de prefab woningen van Radix & Veerman een goedkope en vrijstaande woning. Deze nieuwbouwwoning van 350m3 is zeer geschikt voor starters op de woningmarkt of als recreatiewoning. Maar de woning kan direct, of na verloop van tijd, ook eenvoudig worden uitgebreid als seniorenwoning. Door het slimme prefab bouwconcept bouw je je eigen huis sneller waardoor rentekosten tijdens de bouw tot het verleden behoren. Daarnaast is de woning ook nog eens flexibel in te richten zodat deze voor iedereen op maat kan worden opgeleverd.

Meer informatie

Informatie prefab woningen

Radix & Veerman is ruim 70 jaar actief als bouwbedrijf in Nederland. Onze focus ligt op de Randstad, dus ook als u op zoek bent naar bijvoorbeeld een aannemer in Hilversum, Utrecht of Gouda of bouwbedrijven in Den Haag en Rotterdam voor de bouw van woningen of voor grootschalige nieuwbouwprojecten neemt u contact met ons op. Ook kleinere opdrachten voeren wij graag uit. Denk hierbij aan een jaren 30 huis verbouwen of een nieuwe badkamer ontwerpen.

Contact

Oudelandseweg 27
3443 AC Woerden

Telefoon: 0348 - 412 204
E-mail: info@radixveerman.nl

Copyright © Radix & Veerman  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud