Velux dakraam plaatsen

Behoefte aan meer daglicht en uitzicht of sfeer en frisse lucht in uw woning? Van een donkere zolder een geschikte slaapkamer maken? Dan is een Velux dakraam een goede oplossing.

Ontdek welk Velux dakraam goed bij u past

Een Velux dakraam, lichtkoepels en lichttubes zijn verrassende oplossingen om meer daglicht te creëren. Er zijn vele mogelijkheden: van verschillende tuimelvensters tot uitzettuimelvensters en dakterrasvensters. We komen graag bij u langs om de verschillende mogelijkheden middels een inspiratieboek te bespreken.

Radix & Veerman: dé betrouwbare en professionele aannemer in Woerden

Met een team van ervaren timmermannen kunt u erop vertrouwen dat het Velux dakraam op deskundige wijze wordt geplaatst. Als flexibele organisatie en betrouwbare aannemer in Woerden kunnen we de werkzaamheden zonder bouwvergunning voor u uitvoeren. Bent u benieuwd naar de kosten? Neem contact op!

Allround bouwbedrijf Woerden

Radix & Veerman helpt u bij de professionele montage van Velux dakramen, daglichtsystemen en dakkappelen. Ook voor een uitbouw van uw woning of een vrijstaande woning bouwen kunt u bij ons terecht. We adviseren u graag vrijblijvend over een Velux dakraam plaatsen, zelf een huis bouwen of het renoveren, verbouwen of onderhouden van uw vastgoed. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Contact

Oudelandseweg 27
3443 AC Woerden

Telefoon: 0348 - 412 204
E-mail: info@radixveerman.nl

Copyright © Radix & Veerman  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud