Hoogste punt Villa Berlage

Vlak voor het kerstreces van 2016 is het hoogste punt bereikt van Villa Berlage, 27 luxe appartementen in Waterrijk Woerden.

De kopers waren uitgenodigd onder het mom van ‘de eerste kijkdag’, maar ter plekke werden zij feestelijk ontvangen met warme chocolademelk, koffie of thee. Na enkele welkoms woorden van Erwin Veerman zijn alle genodigden, waaronder ook de architect Lugten Malschaert, de gemeente Woerden en enkele andere bouwteamleden, uitgenodigd mee te lopen naar het hoogst punt.

Op de bovenste verdieping – een van de appartementen met een prachtig uitzicht over Woerden- hebben vervolgens enkele feestelijke handelingen plaatsgevonden. De toekomstige bewoner van het des betreffende appartement heeft de vlag in top gehesen. Waarna de aannemer Radix & Veerman met de aanwezige torenkraan een grote fles champagne erbij heeft gehesen en samen met de voorzitter van de Vereniging van Eigenaren het hoogste punt hebben ‘gedoopt’.

Aansluitend hebben de toekomstige bewoners hun eigen appartement bezocht. De ruwbouw was op dat moment ver gevorderd en het skelet  van de toekomstige ‘de toren’ boven de hoofdentree is daarmee het hoogste punt.

 

Contact

Oudelandseweg 27
3443 AC Woerden

Telefoon: 0348 - 412 204
E-mail: info@radixveerman.nl